VERHAAL

 

APRONS THAT CONNECT THE WORLD

Van Jakarta tot New York en van Reykjavik tot Kaapstad. Over alle werelddelen, culturen, volkeren, religies en talen heen is eten en drinken een gemeenschappelijk goed. Van Noord tot Zuid, van Oost tot West.

Ieder individu op deze aardbol komt in contact met horeca. Of het nu gaat om een sterrenzaak in Stockholm, een eetstandje in een buitenwijk van New York of een bruine pub in Dublin.

Voor elk horecabezoek zijn er hooggespannen (standaard)verwachtingen zoals verfijnde smaken, toepasselijk interieur, vriendelijke bediening en hygiëne. Verwachtingen die matchen bij de stijl of het imago van de zaak.

Maar al te vaak wordt de aankleding van het zaalpersoneel vergeten. Net daarin wil Pavelinni een extra toegevoegde waarde creëren. Met op maat gemaakte horecaschorten die matchen bij het imago van de horecazaak en/of de stijl van de keuken.

Samen met de schorten van Pavelinni maakt u een wereldreis: van kleine dorpjes tot grote metropolen. Geen gemeente te klein, geen metropool te bombastisch. Door middel van schorten wil Pavelinni de (horeca)wereld beter met elkaar verbinden: aprons that connect the world.

Vanuit thuisbasis Tongeren wordt de wereldreis op gang getrokken. Niet toevallig. Met drie sterrenrestaurants op een zakdoek is de oudste stad van België de culinaire bakermat van de BeNeLux. Géén enkele andere stad heeft immers drie Michelin- sterrenzaken op het palmares staan.

Samen met de drie sterrenchefs in kwestie - Jo Grootaers (Altermezzo), Jan Menten (De Mijlpaal) en Dimitry Lysens (Magis) - werd het schortenverhaal eind 2018 op gang getrapt. Met respectievelijk Barcelona, San Sebastian en Kopenhagen zijn de eerste drie bestemmingen van de wereldreis bekend.

Webdesign

Sint-Truidersteenweg 161, 3700 Tongeren (België)

  • Facebook Pavelinni
  • Instagram Pavelinni

© 2019 Pavelinni